Оновлена Zeta вже в Україні

Оновлена Zeta вже в Україні


Компанія Zeutschel GmbH випустила оновлену модель популярного сканера/копіра ZETA.

 

«Нова zeta продовжує історію успіху першого покоління. Особливо в секторі самообслуговування у читальних залах бібліотек та архівів, де планетарні сканери доповнили й частково змінили традиційні можливості копіювання. Ми досі бачимо великий ринковий потенціал у публічних та наукових бібліотеках, а також в архівній галузі», – говорить Horst Schmeissing, менеджер з продажів компанії Zeutschel. Він додає: «Принцип планетарного сканування також знайшов своїх клієнтів в офісному секторі, включаючи банки, медичні заклади та юридичні фірми».

Простий у використанні та швидкий, zeta дозволяє копіювати як окремі аркуші, так і зшиті оригінали. Скановані зображення можуть бути безпосередньо збережені на зовнішній носій, відправлені на електронну адресу, або передані у мережеві сховища.

Нова zeta оснащена 21,5-дюймовим сенсорним HD екраном, має більшу обчислювальну потужність (процесор Core i3, SSD жорсткий диск, операційна система Windows 10) та поставляється з книжковою колискою або без неї. Остання версія програмного забезпечення zeta 1.6 надає численні можливості оптимізації зображень, зокрема автоматичне вирівнювання зображень та обрізання полів, виправлення викривлень у корінці, видалення сторонніх елементів (наприклад, пальці оператора, механізми офісних тек) тощо. Інтегрований OCR модуль дозволяє створювати PDF файли, доступні для повнотекстового пошуку.

Нова zeta тепер доступна для замовлень в Україні, а також у нашому шоурумі.