АІС став офіційним представником світового лідера у виробництві обладнання для архівного та бібліотечного сканування, мікрофільмування й конверсії – ZEUTSCHEL

АІС став офіційним представником світового лідера у виробництві обладнання для архівного та бібліотечного сканування, мікрофільмування й конверсії – ZEUTSCHEL


Тепер АІС є офіційним представником світового лідера у виробництві обладнання для архівного та бібліотечного сканування, мікрофільмування й конверсії – німецької компанії Zeutschel GmbH.

 

Насправді, історія Zeutschel в Україні почалася з нашого, першого в країні, сканера, придбаного 2005 року. Згодом ми брали участь у розробці державної програми, завдяки якій низкою архівних установ було придбано в 2007-2008 роках обладнання Zeutschel. Після майже десяти років застою на цьому ринку нарешті з’явилися ознаки його відродження. Тим часом, ми сформували власний, найбільший в Україні, парк обладнання Zeutschel, яке успішно експлуатуємо впродовж 15 років, продукуючи мільйони копій архівних та бібліотечних матеріалів не лише в Україні, але й поза її межами. В штаті АІС кілька сертифікованих інженерів, які пройшли навчання на Zeutschel й обслуговують наші власні сканери, а також підтримують обладнання у деяких державних архівах та бібліотеках.

Пряме представництво, гнучка цінова політика, професійне технічне обслуговування та консультування й, насамперед визнана у світі висока якість та ефективність сканерів Zeutschel, відтепер робить його як ніколи доступним в Україні.

На початку наступного року ми плануємо відкриття шоуруму, де старатимемося представити якнайширшу лінійку обладнання. Наразі в нашому офісі доступні основні моделі сканерів форматів A2 та A1 – OS 12000 та OS14000 (зі спеціальним столом для сканування оригіналів товщиною до 35 см).

На фото: перший візит на Zeutschel 2006 року, наш перший сканер, обладнання АІС.

https://www.zeutschel.de/en/